Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Άννας Θεοχάρη



         17/04/2014

  Φίλες  και φίλοι Κορυδαλλιώτες,

            Για πολλά χρόνια προσπάθησα -και πιστεύω πως σε σημαντικό βαθμό, πέτυχα να προσφέρω-- ό,τι καλύτερο διέθετα, υπηρετώντας τους κατοίκους της πόλης μας από την θέση της εργαζόμενης στον Δήμο.
Πιστεύω ότι στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, κανείς δεν έχει την πολυτέλεια της αποστασιοποίησης από τα κοινά. Η επιλογή που διορθώνει και αποτρέπει στο μέλλον την εμφάνιση φαινομένων που πλήττουν όλους μας, είναι μόνο μία:
Η ανάληψη της ευθύνης να συμμετέχουμε.
Για τον λόγο αυτόν, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Γιώργου Δημόπουλου και να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δήμος για όλους».
Η πολυετής συνεργασία μαζί του, όλα τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε παραγωγική και μου έδωσε την δυνατότητα να διαμορφώσω άμεσα, προσωπική άποψη για την εντιμότητα, την ικανότητά του να ασκεί διοίκηση, να επιλύει προβλήματα, να ξεπερνάει διαφωνίες, να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα και προγράμματα που η πόλη και οι δημότες είχαν ανάγκη, αλλά ταυτοχρόνα να αποκτήσω γνώση για την άοκνη προσπάθεια προσφοράς που τον χαρακτηρίζει σε όλη την ανιδιοτελή διαδρομή του στην δημοτική αρχή.
Γιαυτό Ζητώ λοιπόν και εγώ με την σειρά μου, την υποστήριξή σας προς τον συνδυασμό καθώς και  την στήριξή σας στην προσωπική μου προσπάθεια.
Μπορούμε, όλοι μαζί να κάνουμε τον Κορυδαλλό ακόμη καλύτερο, με σεβασμό στους πολίτες, στο περιβάλλον, στην πράσινη καινοτομία, στην κοινωνική πολιτική, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, των δικτύων αλληλεγγύης  και φυσικά στον πολιτισμό, διότι πολιτισμός είναι τα πάντα, πολιτισμός είναι μια πόλη καθαρή, ένα καλό σύστημα υγείας, πολιτισμός είναι ένα χαμόγελο που βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς, πολιτισμός είναι να υπάρχουν ποιοτικές σχέσεις, δημοκρατικές διαδικασίες στις πολιτικές δυνάμεις και στο πολιτικό σύστημα.
Για έναν πολιτισμένο Δήμο για Όλους.
           


Άννα Θεοχάρη 

πρ. Δημοτική Υπάλληλος