Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Τσαλικάκη Παναγιώτη



Φίλες & Φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια ο καθημερινός αγώνας για επιβίωση δεν μας αφήνει περιθώρια για προσωπική ανάπτυξη, πόσο μάλλον για το απλό, κοινό ενδιαφέρον των δύσκολων καταστάσεων που ζούν οι άνθρωποι γύρω μας.
Πόσο Δεδομένη θεωρούμε σήμερα την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην τοπική μας κοινωνία, την ανεργία να έχει μετατραπεί σε συνήθεια, τους μαθητές και τους γονείς να μην μπορούν να στηρίξουν και να υποστηρίξουν μια ολόκληρη σχολική χρονιά, τους συνταξιούχους στους δρόμους καθημερινά προκειμένου να εξασφαλίσουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
Ως νέος άνθρωπος που μεγάλωσα και εκπαιδεύτηκα στον δήμο Κορυδαλλού, οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εκφράσω έντονα όλους αυτούς τους προβληματισμούς που αφορούν όλους εμάς, τους δημότες Κορυδαλλού.
Η ένταξη μου στο συνδυασμό «Δήμος για Όλους» με επικεφαλής τον Γιώργο Δημόπουλο είναι μια μεγάλη τιμή, γιατί βρίσκομαι γύρω από μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς προβληματισμούς, νέων, ικανών, έμπειρων, με όραμα & όρεξη για δουλειά.

Η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα Όλων και μας αφορά Όλους!!


Με εκτίμηση,

Τσαλικάκης Ι. Παναγιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Καθηγητής Πληροφορικής