Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Παπακωνσταντίνου Έρσης



02/04/2014

Αυτήν την περίοδο κατά την οποία οι ηθικές αξίες έχουν γκρεμιστεί, οι θεσμοί αμφισβητούνται και η οικονομική κρίση πλήττει όλες τις ελληνικές οικογένειες θεωρώ, ότι όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, θα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του, να αναλάβει δράση και να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτός ο αγώνας θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτα μέσα από την οικογένεια και στη συνέχεια  από τις γειτονιές μας και τις τοπικές κοινωνίες. Είναι καθήκον όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και πολιτικών πεποιθήσεων, να δραστηριοποιηθούμε ενεργά, για να φέρουμε την αλλαγή πρώτα στο δικό μας σπίτι, στη δική μας γειτονιά, στο δικό μας Δήμο και να ανθίσει πάλι το χαμόγελο αισιοδοξίας σε κάθε έναν από εμάς.

Ο Γιώργος Δημόπουλος έχει υπηρετήσει ήδη για πάρα πολλά χρόνια στο Δήμο του Κορυδαλλού με ήθος και αξιοπρέπεια και έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για τα κοινά μέσα από την τεράστια προσφορά του και τη συμπαράσταση του στα προβλήματα του κάθε δημότη της πόλης μας.  Επίσης, η εργατικότητά του, η απλότητά του, η ανθρώπινη προσέγγιση στα θέματα του Δήμου μας, καθώς και το όραμά του, για έναν καλύτερο Δήμο και μία ανώτερη ποιότητα ζωής των δημοτών, είναι αυτά που με έχουν συγκινήσει και νιώθω μεγάλη τιμή, που με επέλεξε να συμμετάσχω στην προσπάθειά του.      

Επομένως, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή να στηρίξω συνειδητά και με όλες μου τις δυνάμεις, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος τη δημοτική παράταξη «Δήμος για Όλους» του Γιώργου Δημόπουλου.  


                                                                  Έρση Παπακωνσταντίνου
                                                Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
 Πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων