Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Μαρκεζίνα Ελευθερίου


27/4/2014

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει ο τόπος μας, αισθάνομαι την υποχρέωση να συμβάλω σε μια κοινή προσπάθεια, που ως μοναδικό στόχο έχει το συμφέρον του Δήμου μας.
Ένας σύγχρονος Δήμος, όπως αυτός του Κορυδαλλού οφείλει να είναι ανεξαρτήτου χρώματος και αντιπαραθέσεων. Τα προβλήματά του χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε κλίμα σύμπνοιας και η επίλυσή τους να είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας.
Το ενδιαφέρον μας πρέπει να στραφεί σε αρετές όπως η δημοκρατία, η αλληλεγγύη, η ελπίδα, αλλά και σε πράξεις όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάπτυξη κάθε γωνιάς της περιοχής μας. Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον Δήμο μας.

Η επίτευξη των παραπάνω μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο από ανθρώπους νέους, άφθαρτους στο χώρο της πολιτικής και χωρίς κομματική ταυτότητα, που τολμούν να ονειρευτούν, να καινοτομήσουν και να κάνουν υπερβάσεις. Από ανθρώπους που έχουν ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου τους και ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την περιοχή τους και το όραμα να τη δουν να ευημερεί σε όλους τους τομείς.
Γνωστοποιώ την πρόθεση μου να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος την 18η Μαΐου στηρίζοντας τον κ. Γιώργο Δημόπουλο για δήμαρχό μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους, για έναν αγώνα που ως χαρακτηριστικό θα έχει την ευγενή άμιλλα και μόνο δημιουργικά αποτελέσματα.
Στηρίζουμε τον Ενωτικό Συνδυασμό Κορυδαλλού, με Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Δημόπουλο με σκοπό να έχουμε έναν Δήμο Για Όλους.

      Μαρκεζίνα  Ελευθερίου
Technical Manager

Make up Artist