Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ




















12/11/2014

Κλιμάκιο του συνδυασμού Δήμος Για Όλους επισκέφτηκε σήμερα 12/11/2014 το εργοτάξιο του Μετρό στην πλατεία Ελευθερίας. Σκοπός της επίσκεψης  ήταν  η ενημέρωση του συνδυασμού  για την πορεία αυτού του τεράστιου έργου πνοής που γίνεται στην πόλη μας.

 Από τους ανθρώπους της κατασκευάστριας εταιρείας ενημερωθήκαμε για το χρονοδιάγραμμα των έργων, για τον τρόπο κατασκευής του αλλά και το χρόνο μεταφοράς των υλικών εκσκαφής. Η ενημέρωση που λάβαμε είναι ότι ο μετροπόντικας έχει απόσταση από τη πλατεία Ελευθερίας μόλις 270 μέτρα και θα κάνει την εμφάνιση του εκεί στις 27 με 28 Νοεμβρίου, όπου και θα παραμείνει στον Κορυδαλλό για ένα μήνα, μετέπειτα θα αναχωρήσει για την Νίκαια όπου θα φτάσει κοντά στον Απρίλιο του 2015. Αυτή την στιγμή έχουν κατασκευαστεί στο σταθμό του Κορυδαλλού οι αποβάθρες επιβίβασης-αποβίβασης και τώρα φτιάχνεται το επίπεδο όπου οι επιβάτες θα επικυρώνουν τα εισιτήρια τους όταν ο σταθμός θα είναι με το καλό έτοιμος.

Ως συνδυασμός είμαστε υπέρ σε κάθε μεγάλο έργο που  γίνεται στην πόλη μας και στόχο έχει την εξυπηρέτηση των πολιτών της. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και ο Κορυδαλλός να αποκτήσει όπως κάθε σύγχρονη πόλη της Ευρώπης το δικό του σταθμό Μετρό.


Γραφείο Τύπου