Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση Παράταξης - Σύσταση Επιτροπών28-10-2014


Στις 15/10/2014 η παράταξη του Δήμος Για Όλους συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο του Κορυδαλλού. Δεκάδες στελέχη παρευρέθηκαν για να ακούσουν και να μάθουν αλλά και να συμβάλουν με τις προτάσεις τους στην οργάνωση της αντιπολιτευτικής πορείας του συνδυασμού μας.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η ενημέρωση των μελών του συνδυασμού αλλά και η συγκρότηση επιτροπών όπου θα συνεδριάζουν κάθε μήνα με μορφή ανοιχτής συζήτησης με τους πολίτες. Σε αυτές τις επιτροπές θα συμμετέχουν επικεφαλής από την παράταξη μας αλλά θα είναι ανοιχτές και για όλους τους πολίτες της πόλης μας για την κατάθεση προτάσεων και προβληματισμών.

Οι επιτροπές που συγκροτήθηκαν και που μπορεί ο κάθε πολίτης να συμμετέχει είναι οι εξής:

·        Τύπου – Κινητοποιήσεων – Ενημέρωσης
·        Πολιτισμού
·        Παιδείας – Υγείας
·        Αθλητισμού
·        Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Για Όλους καλεί όλους τους πολίτες του Κορυδαλλού να σταθούν στο πλευρό των ανθρώπων του συνδυασμού με σκοπό την αμφίδρομη συνεχής ενημέρωση αλλά και την δημιουργία ενός σκληρού μετώπου που θα είναι η απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική που με δόλο έκρυβε προεκλογικά η δημοτική αρχή και που ήρθε να κάνει πράξη μετεκλογικά εξαπατώντας κάθε πολίτη του δήμου μας.

Δηλώνουμε σε κάθε πολίτη του Κορυδαλλού ότι η παράταξη μας δεν θα κάνει βήμα πίσω από αυτά που έλεγε πριν τις εκλογές, δεν θα κάνει εκπτώσεις στα πιστεύω της και στις αξίες της, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα προσφέρει μαζί με τις υπόλοιπες υγιείς σκεπτόμενες παρατάξεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μια πλούσια αντιπολιτευτική δράση μακριά από συμβιβασμούς και δολοπλοκίες.
                                                                                
«Δήμος Για Όλους»
 Γραφείο τύπου.

Λαχειοφόρος Αγορά


28/10/2014


ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Μετά την κλήρωση του λαϊκού λαχείου στης 30/9/2014 οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν την λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση της παράταξης μας είναι οι εξής.

2688 Δωρεάν φοίτηση για έναν μαθητή στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ABC Αθηνάς 61 και Διομήδους

 2585 Ένα δίκαρτο κινητό MLS IQ TALK KING από το κατάστημα  WIND Καλλιθέας    του κ Ντούση Ηρακλή

8501   Δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ από το κατάστημα Fotiadis
Ταξιάρχων  50 Κορυδαλλός

2811 Ασημένια εικόνα αξίας 200 ευρώ από το κατάστημα Λ.ΜΟΣΧΟΣ & ΣΙΑ
 Σερρών & Ταξιαρχών.

8118 Ένα Tattoo από το Dermagrafics tattoo studios αξίας 100 ευρώ

«Δήμος Για Όλους»

Δημοτική Παράταξη Κορυδαλλού