Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Μαζική Συνάντηση Του Δήμος Για Όλους Στον Άνω Κορυδαλλό 


10/6/2016

Σε συνάντηση με τους κατοίκους του άνω Κορυδαλλού που πραγματοποιήθηκε στης 8/6/2016 σε αίθουσα στο  Σχιστό Κορυδαλλού  τέθηκαν για συζήτηση τα πολύ σοβαρά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής. 

Τα λατομεία, ο οικισμός των Ρομά, το σχέδιο πόλης, η έλλειψη φωτισμού, η εγκατάλειψη των παιδικών χαρών και πολλά άλλα προβλήματα της καθημερινότητας ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν και προβλημάτισαν τους κατοίκους της περιοχής και τον συνδυασμό μας.  

Από την πλευρά μας δεσμευτήκαμε για μια σειρά πρωτοβουλιών  που σκοπό θα έχουν την προώθηση  και την επίλυση τους. Στην  παράταξη μας είναι δεδομένο και έγινε γνωστό ότι  ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων της πόλης είναι ποικιλόμορφος και δεν αποκλείονται και οι δυναμικές κινητοποιήσεις.  Για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας συγκροτήθηκε επιτροπή κατοίκων της περιοχής.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός και καταγγέλθηκε από το σύνολο των πολιτών η καθημερινή απουσία – αδιαφορία της διοίκησης του δήμου. 

Θα θυμίσουμε για ακόμα μια φορά προς όλες της κατευθύνσεις  ότι τους πολίτες δεν μπορείς να τους θυμάσαι δέκα μέρες πριν τις εκλογές, υποχρέωση μας είναι να είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους.

Γραφείο Τύπου