Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ολοένα και πιο ολισθηρός γίνεται ο αντιδημοκρατικός κατήφορος του κ. Κασιμάτη και της Δημοτικής του Αρχής .

Κατεχόμενοι από άκρατη αλαζονεία  δρούν , θεωρώντας ότι o δήμος  είναι τσιφλίκι τους καταπατώντας ακόμη και τα όσα ορίζουν οι νόμοι ότι είναι υποχρεωμένοι να πράττουν. 

Ακόμη και το στοιχειώδες , να  απαντούν  στα ερωτήματα και αιτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. 

Δεν θέλουν τη διαφάνεια , δεν θέλουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ασκούν το θεσμικό τους ρόλο . Θέλουν αδιαφάνεια , παρατάξεις  άβουλες και ένα Δημοτικό Συμβούλιο ευνουχισμένο από το ρόλο του και  πειθήνιο στα  όποια κελεύσματά τους .


Είναι τέτοια η καθεστωτική νοοτροπία που τους διακατέχει , που για πρώτη φορά στο Δήμο Κορυδαλλού, μία παράταξη, η δική μας , ο «Δήμος Για Όλους»,υποχρεώθηκε να ζητήσει τη συνδρομή της ίδια της Δικαιοσύνης για να εξαναγκαστούν να δώσουν στοιχεία , κυρίως οικονομικά ,που τους ζητήσαμε, υπερασπιζόμενοι παράλληλα τη νομιμότητα , τη διαφάνεια και τη δημοκρατία.


Έννοιες τις οποίες ο κ. Κασιμάτης και οι πέριξ αυτού έχουν ξεχάσει.


Έτσι λοιπόν καταστήσαμε σαφές πως ό,τι και να πράξουν δεν θα μας φιμώσουν. Και ό,τι και να προσπαθούν να κρύψουν , ματαιοπονούν.



Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι πολίτες , που θέλουν ένα Δήμο να λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια ,να ενημερώνει τους πολίτες για τη διαχείριση που κάνει και μια διοίκηση που να σέβεται τα δημοκρατικά κεκτημένα. 




Γραφείο τύπου
Δήμος Για Όλους