Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας της παράταξης «Δήμος για Όλους»


  Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 είχαμε την χαρά να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξής μας «Δήμος για Όλους» στην περιοχή του Σχιστού Κορυδαλλού .

Μια περιοχή που καθόλου δε θυμίζει Κορυδαλλό!! Αντίθετα μοιάζει ξεχασμένη από όλους τους αρμόδιους φορείς και από την Δημοτική Αρχή Κασιμάτη!!

Εμείς, ως παράταξη δηλώνουμε πως δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε μπροστά σε αυτήν την κατάφωρη και κλιμακούμενη υποβάθμιση της περιοχής του Σχιστού. Αδράξαμε λοιπόν την ευκαιρία, για να καταδείξουμε με την εκδήλωσή μας τα προβλήματα  σε αυτήν την περιοχή του Δήμου μας.

 Η μαζική παρουσία του κόσμου, τα νέα πρόσωπα,  μα πάνω από όλα η αγάπη που εισπράξαμε, ήταν συγκινητική και πολύ ενθαρρυντική για την παράταξή μας. Μας ενισχύετε, για να συνεχίσουμε για μια ακόμη χρονιά, πιο δυναμικά, με επίκεντρο όλους εσάς, τους συμπολίτες μας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω  από την καρδιά μου, όλους  όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Ιδιαίτερα  τα μέλη της παράταξης μας «Δήμος Για Όλους» που δίνουν την μάχη της καθημερινότητας  και  τον συνάδελφο- δημοτικό σύμβουλο  Φίλιππο Θεοφιλίδη που μαζί δίνουμε τον αγώνα , εκπροσωπώντας όλη την παράταξη και όχι μόνο, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 Φυσικά ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία και ο χαιρετισμός των συναδέλφων από τις Δημοτικές παρατάξεις, όπως της Καίτης Κυλάκου- επικεφαλής της παράταξης «Πάμε Αλλιώς» καθώς και του επικεφαλής της παράταξης «Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη» Γιάννη Διάκου.

 Ακόμη στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος  Βιδάλης, ο πρόεδρος  του σωματείου των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά «Τρίαινα» Βασίλης Καρακίτσος καθώς και ο ταμίας του συλλόγου, ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορυδαλλού Άρης Στοφορίδης, ο Πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής  Παπαγεωργίου Νίκος, ο Αθανασιάδης Λεωνίδας-πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ο Πρόδρομος  Ζαχαρόπουλος πρόεδρος της εταιρείας πολιτισμού,  επιστήμων και κοινωνικής παρέμβασης ,  ο Πρόεδρος  Κωφών Πειραιά και Νήσων  Πρέντζας  Παναγιώτης και μέλη του Δ.Σ.

Την πίτα μας ευλόγησε ο προϊστάμενος της ενορίας Αγ. Δημήτριου –πατήρ Γεώργιος.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Επικεφαλής της Παράταξης

«Δήμος για Όλους»