Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ… ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ!

Σε πρόσφατη συνάντηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για το θέμα παράνομης στάθμευσης στην οδό Αθηνάς, ο Διοικητής της Τροχαίας Κορυδαλλού, «ελαφρά τη καρδία» μας  ενημέρωσε ότι τα κολωνάκια που τοποθέτησε η Δημοτική Αρχή είναι …νόμιμα.

Μέγιστο ψέμα!!! Κάτι που εκεί , ενώπιον του , δημόσια επισημάναμε και αποδείξαμε χωρίς να μας διαψεύσει κανείς.
Ταυτόχρονα ενημέρωσε ότι, κατά το έτος 2016, βεβαίωσε τέσσερις χιλιάδες πεντακόσιες (4.500!!!) παραβάσεις… μόνο στην οδό Αθηνάς. «Επίδοση» που θεωρούμε ότι  αδικείται αν δεν εγγραφεί στο …βιβλίο Γκίνες.
Ωστόσο ,  επειδή η οδός Αθηνάς δεν είναι  Πανεπιστημίου ή Μεσογείων , ο συνδυασμός μας «Δήμος για όλους» στις 09-05-2017 ζήτησε εγγράφως  από τον κ. Διοικητή, τα σχετικά στοιχεία  για τον επακριβή αριθμό κλήσεων που κόπηκαν αποκλειστικά στην οδό Αθηνάς. Επίσης εάν τηρήθηκαν στις παραβάσεις αυτές   τα προβλεπόμενα από το νόμο και δεν υπήρξαν ….εξαιρέσεις όπως διαγραφή κλήσεων, επιστροφή πινακίδων επιλεκτικά.

Έκτοτε έχει παρέλθει ένας μήνας και ο κ. Διοικητής ακόμη να απαντήσει ,  για τα στοιχεία που επικαλέστηκε στη σύσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο . Γιατί άραγε;

Δεν γνωρίζει ότι από το νόμο επιβάλλεται , ως κρατική υπηρεσία , να απαντά στα αιτήματα πολιτών και φορέων;


 Επειδή σε ένα τόσο σοβαρό θέμα , όπως της αστυνόμευσης ,δεν μπορούν να υπάρχουν αμφιβολίες ή σκοπιμότητες , εμείς, θα επιμείνουμε και θα απευθυνθούμε σε ανώτερα αρμόδια  κλιμάκια της ΕΛΑΣ, για να ενημερωθεί  η κοινωνία του Κορυδαλλού.Γραφείο τύπου