Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

  Επιστρέφοντας από τις διακοπές τους, οι πολίτες του Κορυδαλλού βλέπουν όλη την πόλη να έχει γεμίσει από πανό  του Δήμου που τους «ενημερώνουν» ότι «έπεσε η μάντρα των φυλακών» και ότι «έγινε το πρώτο ιστορικό βήμα», υπονοώντας την απομάκρυνσή τους...

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική
απ΄αυτήν που διαστρεβλώνει με την προπαγάνδα του ο κ. Κασιμάτης, δαπανώντας  δημοτικό χρήμα.

Αυτή την αλήθεια διαπιστώνουν ιδίοις όμμασι και οι χιλιάδες συμπολίτες μας που περνούν από τις φυλακές:

Κανένα τείχος των ανδρικών φυλακών δεν έπεσε.  


Το μόνο τείχος, λίγων δεκάδων μέτρων, που έπεσε ήταν εκείνο των Γυναικείων Φυλακών (για να αξιοποιηθεί ο χώρος που είχε παραχωρηθεί στο Δήμο το 2011!)

Στη θέση του όμως ανηγέρθη ΝΕΟ τείχος, λίγα μόλις μέτρα πιο πίσω, για τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών, οι οποίες και φυσικά δεν ...καταργήθηκαν αλλά παραμένουν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο κ. Κασιμάτης, που θέλει να εμφανίσει τον εαυτό του ως «αγωνιστή» για την απομάκρυνση των Φυλακών, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει συγκαλέσει, ενημερώσει και ενεργοποιήσει την Επιτροπή Αγώνα που έχει συστήσει για τον σκοπό αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κ. Κασιμάτη να δείξει ότι κάτι «κάνει», καθώς, 3,5 χρόνια μετά τις εκλογές, για πρώτη φορά δεν έχει γίνει κανένα νέο έργο στην πόλη μας .

Αντίθετα καταστρέφονται και όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια, όπως οι παιδικές χάρες που ξηλώνονται, η πλατεία Μέμου που ξεκινά «ράβε-ξήλωνε» εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητας της διοίκησής του.

Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πολύ καλά και η προπαγάνδα του κ. Κασιμάτη μόνο χλεύη και οργή τους προκαλεί .


                                                                                                                                
                                                                                                                                Γραφείο  Τύπου