Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Ο ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
29/4/2018

Με καθυστέρηση δυο χρόνων, η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη, παραδέχθηκε ότι ο κ Κοσμίδης, Δημοτικός της σύμβουλος και στέλεχός της, είχε συλληφθεί και παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου πριν από 2 χρόνια, στο πανηγύρι του Αγ. Στυλιανού .
Δυο χρόνια σιωπούσε πεισματικά να ενημερώσει τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο  όσο και τους πολίτες του Κορυδαλλού, για τη σύλληψη  αυτή και τους λόγους της. Λες και είναι ένα σύνηθες φαινόμενο  και μάλιστα «άνευ σημασίας».
Ως παράταξη επανειλημμένα θέσαμε το θέμα υπό ερώτηση και η απάντηση που λαμβάναμε ήταν είτε η σιωπή είτε ότι αφορά «προσωπικά δεδομένα». Όταν η ιδια η αρμόδια Αρχή Προσωπικών Δεδομένων έχει αποφανθεί πως δεν μπορεί να γίνεται επίκληση προσωπικών δεδομένων, όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα και κυρίως όταν η σύλληψη  ή η δίωξη αφορά  πτυχές του δημόσιου ρόλου και της άσκησης των καθηκόντων που απορρέουν από αυτόν ..
Διότι με τη λογική του ίδιου του κ. Κασιμάτη, ποτέ δεν θα ενημερώνονταν οι πολίτες της χώρας αν ειχε συλληφθεί ένας υπουργός, βουλευτής, διοικητής Οργανισμού, Δήμαρχος ή αν θα του ασκούνταν διώξεις .
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (25/4), ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κασιμάτη κ. Κοσμίδης , ανακοίνωσε ότι εκείνος ήταν που είχε συλληφθεί πριν δυο χρόνια. Και επίσης ότι έγινε η σχετική δίκη και αθωώθηκε.
-       Γιατί όμως αυτά τα δυο χρόνια δεν το ανακοίνωνε ;
-       Γιατί  στις επανειλημμένες φορές που τέθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ήταν παρών, σιωπούσε  και το έκρυβε;
-       Γιατί ακόμη και  στη συνεδρίαση της 25/4/18 όπου το παραδέχθηκε, δυο χρόνια μετά τη σύλληψη του, δεν ενημέρωσε τους λόγους για τους οποίους συνελήφθη; Γιατί σχηματίστηκε δικογραφία από τον εισαγγελέα εις βάρος του; Για ποιούς λόγους κατηγορήθηκε; Για ποιούς λόγους δικάστηκε;
-  Γιατί δεν ενημέρωσε αναλυτικά τι αναφέρει η απόφαση του Δικαστηρίου ;
-Αν ενεπλάκησαν στην υπόθεση υπηρεσίες του δήμου;

Οι πολίτες του Κορυδαλλού  και το Δημοτικό Συμβούλιο κκ Κασιμάτη και Κοσμίδη, έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ενημερωθούν αναλυτικά και για όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Και εσείς είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το πράξετε .