Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλήματα Γηπέδων Ασύλου







               28 Σεπτεμβρίου 2015
κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή σας διαβιβάζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες παιδιών και γονέων, καθώς και τις δικές μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα γήπεδα ποδοσφαίρου στην περιοχή του Ασύλου, ακριβώς πίσω από το στολίδι της πόλης μας το Δημαρχείο. Φυσικά ο χαρακτηρισμός «πρόβλημα» είναι επιεικής διότι έχει γίνει εφιάλτης για εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειες τους, που συμμετέχουν και αθλούνται καθημερινά στα γήπεδα αυτά.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας, ώστε να μην φτάσουμε σε σημείο να δούμε σε τόσο μικρές ηλικίες ανεπανόρθωτους τραυματισμούς και παιδιά να σταματούν τον αθλητισμό, λόγω του δραματικά κακού αγωνιστικού χώρου.
- Εκτεθειμένα σύρματα και σίδερα από την χαλασμένη περίφραξη και τους γκρεμισμένους πάγκους,
-  σχοινιά που κρέμονται μέσα στα γήπεδα και
-  τάπητες που δεν αρμόζουν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας
Όλα αυτά φτιάχνουν ένα εφιαλτικό σκηνικό για τους νεαρούς αθλητές και δεν προάγουν, σε καμία περίπτωση, το αθλητικό πνεύμα που είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε απλόχερα ως Δήμος, στους μικρούς δημότες μας και τις οικογένειες τους.
Μαζί με την ανωτέρω επιστολή σας επισυνάπτουμε και ορισμένες φωτογραφίες για να σας  γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος και ευελπιστούμε στην άμεση επίλυση του.
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού
        Δήμος για όλους

    Δημόπουλος Γιώργος