Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑΗ παράταξη μας «Δήμος για όλους» με τον επικεφαλής κ. Γιώργο Δημόπουλο, όπως είχε ανακοινώσει , ξεκίνησε περιοδεία σε όλα τα σχολεία της πόλης, δημόσια και ιδιωτικά Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς. Έτσι, την Πέμπτη και Παρασκευή 28 και 29 του μήνα Σεπτεμβρίου επισκεφθήκαμε:                        
  

  •       Τα Λύκεια:1ο ΕΠΑ.Λ καθώς και το 6ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ                           
  •       Τα Γυμνάσια: 7ο και 8ο                                                                         
  •       Τα Δημοτικά: 6ο, 8ο και 16ο                                                                   
  •       Τα Νηπιαγωγεία: 1ο, 13ο, 17ο , το παράρτημα του 17ου Νηπιαγωγείου και το     25ο.         


  Φυσικά ακολουθεί μια σειρά από επισκέψεις στα εναπομείναντα σχολεία της περιοχής μας!

Με ιδιαίτερη προσοχή ακούσαμε και καταγράψαμε κάθε ανάγκη που μας εξέθεσαν οι Διευθυντές των Σχολείων. Δηλώσαμε πως θα είμαστε αρωγοί στην αδιάκοπη προσπάθειά τους, χωρίς καμία διάθεση μικροπολιτικής, αλλά ξεκάθαρα, επειδή για εμάς η παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα! 

Μέλημα μας ήταν, είναι και θα είναι να διασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο στην ασφάλεια και την υγιεινή των σχολείων που αποτελούν την κοιτίδα του πολιτισμού μας, ανατρέφουν και διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας, δηλαδή την προοπτική και το μέλλον μας.

Θα συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα, με συντροφιά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα όσα με ευλάβεια  σημειώσαμε και χρειάζονται για την σωστή λειτουργία των σχολείων μας.
Στην παιδεία δε χωρούν ούτε μίζερες αντιλήψεις  ούτε εκπτώσεις!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής της Παράταξης
«Δήμος για Όλους»