Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο Γ. Διάκος στηρίζει τον Γ. Δημόπουλο και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "Δήμος για Όλους".






Την απόφαση του να συμπαραταχθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Δημόπουλο και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του "Δήμος για Όλους", στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, ανακοίνωσε ο Γιάννης Διάκος, επικεφαλής της παράταξης «Πρώτη πόλη».

«Ο Γιώργος Δημόπουλος είναι ένας βαθύτατα Δημοκρατικός άνθρωπος με αξίες και ιδεώδη, γνώσεις και αγώνες», δήλωσε ο κ. Διάκος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 βρίσκουν την πόλη του Κορυδαλλού μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία την οποία οφείλει και πρέπει να αδράξει:
-Ευκαιρία αλλά και ιστορική αναγκαιότητα να κερδίσει το χαμένο χρόνο που κάποιοι δεν αξιοποίησαν καταλλήλως.
-Ευκαιρία να δημιουργήσει, να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ζηλευτή όπως τόσες άλλες πόλεις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές.
-Ευκαιρία γιατί πλέον συνενώνονται μπροστά σε αυτό το νέο εγχείρημα όλες οι δημοκρατικές και φιλελεύθερες δυνάμεις του τόπου αποδεικνύοντας περίτρανα, ίσως για πρώτη φορά, πως οι κομματικές ταυτότητες που μόνον διχασμό και διχόνοια έφεραν τόσα χρόνια, μπήκαν επιτέλους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Διάκο για τη σημαντικότατη αυτή απόφαση του. Μια απόφαση, που όπως είπε ο κ. Δημόπουλος, επιβεβαιώνει περίτρανα ότι υπερέχουν για τον κ. Διάκο από κάθε τι άλλο, η αγάπη του για την πόλη του Κορυδαλλού και η βούληση του
για ένα καλύτερο μέλλον γι αυτήν. Για έναν Κορυδαλλό, ο οποίος θα κάνει να αισθάνεται  υπερήφανος κάθε δημότης του, σε κάθε περιοχή του.

11/12/2018
Γραφείο Τύπου
"Δήμος για όλους"