Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σ. Βαγενάς στηρίζει για Δήμαρχο Κορυδαλλού τον Γ. Δημόπουλο και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "Δήμος για Όλους".




Ο Στέφανος Βαγενάς είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας στον Κορυδαλλό. Για την απόφαση του αυτή δήλωσε:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, 

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη πόλη μας. Ήρθε η ώρα ο Κορυδαλλός να κάνει ένα νέο ξεκίνημα!
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, όλοι μας οφείλουμε να αντιπαρατεθούμε στη σημερινή στασιμότητα και τη «διαχείριση» των κάθε λογής συμφερόντων, που εμποδίζουν το άλμα της πόλης μας προς τα εμπρός, στερώντας της την προοπτική που της αξίζει. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε δυναμικά παρών , αφήνοντας στην άκρη ευκαιριακά οφέλη, φιλοδοξίες, κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις και προκαταλήψεις. Και αυτό το μήνυμα πρέπει να στείλει το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, αναδεικνύοντας δήμαρχο του Κορυδαλλού τον επικεφαλής του συνδυασμού « Δήμος για Όλους» , Γιώργο Δημόπουλο, με το συνδυασμό του οποίου, όπως και το 2014 έτσι και το 2019, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και στις εκλογές του Μαΐου.»

Στέφανος Βαγενάς
Πρόεδρος Δήμ. Τ. Ο Ν.Δ. Κορυδαλλού

Στέφανε, σε ευχαριστούμε για την απόφαση σου αυτή και για τους κοινούς αγώνες που έπονται!

23/12/2018
Γραφείο Τύπου
"Δήμος για όλους"