Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ο Νίκος Καλογερόπουλος στηρίζει για Δήμαρχο Κορυδαλλού τον Γ. Δημόπουλο και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "Δήμος για όλους".




Άλλο ένα σημαντικό στέλεχος από την Εκπαίδευση δίνει το «παρών» στην κοινή προσπάθεια για την αλλαγή πορείας στην πόλη μας.

Ο Νίκος Καλογερόπουλος εκπαιδευτικός με πολύχρονη θητεία στα σχολεία του Κορυδαλλού (καθηγητής στο 1ο Λύκειο, στο ΕΠΛ και Δ/ντής στο 3ο και στο 1ο Λύκειο Κορυδαλλού «Μίκης Θεοδωράκης», τ. Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κορυδαλλού) δήλωσε : "Αποδέχθηκα την πρόταση του Γιώργου Δημόπουλου του πλέον έμπειρου στελέχους της Τ.Α. από τον Δημοκρατικό χώρο της περιοχής μας, για συστράτευση ώστε να αλλάξουμε την μίζερη, αδιαφανή και προβληματική «λειτουργία» της Διοίκησης του Δήμου. Θα διατυπώσω μερικές σκέψεις για την Τ.Α. και τον Δήμο Κορυδαλλού.

Πρέπει να υπηρετήσουμε όλοι μια αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση, με ουσιαστική αναβίωση επιτυχημένων Δημοκρατικών θεσμών (π.χ λειτουργία των συνοικιακών συμβουλίων, αίτημα και κατάκτηση του Δημοκρατικού χώρου μας), με σκοπό τη συμμετοχή των δημοτών σε ζητήματα που αφορούν υποδομές, αλλά και την καθημερινότητά τους. 

Θα δώσουμε έμφαση στη διαφάνεια και αξιοποίηση των πόρων του Δήμου. Παράλληλα με τρίμηνες ενημερώσεις των Δημοτών σε ανοικτές συγκεντρώσεις σε κάθε περιοχή, θα γίνεται επιβεβαίωση της εφαρμογής λόγων και έργων της Δημοτικής αρχής. 

Ένας από τους στόχους μας είναι : Η πλήρης αξιοποίηση των πόρων από το Πράσινο Ταμείο και η χρησιμοποίησή τους στην παραγωγή καθαρής ενέργειας από την χρήση των ταρατσών των σχολείων (τοποθέτηση φωτοβολταϊκών), προς όφελος της κάθε σχολικής κοινότητας. 

Ειδικά για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από φαινόμενα φθαρμένων προσώπων που δεν έχουν την παραμικρή προσφορά στα Δημοτικά πράγματα, που επιδιώκουν «αξιώματα» για προσωπική τους προβολή και αποτελούν με την αυταρχική συμπεριφορά τους παραδείγματα προς αποφυγή. 

Δυστυχώς τα πρόσωπα αυτά, με αδιαφανείς ενέργειες και υπόγειες σχέσεις, έχουν καταφέρει να είναι στα «πράγματα» με οποιαδήποτε διοίκηση στον Δήμο Κορυδαλλού πολλά χρόνια τώρα. Είναι σε όλους γνωστοί σαν πολυθεσίτες που ενδιαφέρονται μόνο για τις χρηματοδοτήσεις των φορέων που «επιβλέπουν». 

Ζητάμε την ψήφο των πολιτών 
για να φτιάξουμε μαζί μια πόλη, 
που θα την αγαπούν οι δημότες της,
Για έναν Δήμο για όλους».

Νίκος Καλογερόπουλος 
Εκπαιδευτικός