Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗ


Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,

Σε εποχές που στον δήμο μας κυριαρχεί η ανασφάλεια, η δυσπιστία, μερικές φορές η απογοήτευση και κάποιες η εγκατάλειψη, η συμμετοχή μας στα κοινά αποτελεί κάτι παραπάνω από υποχρέωση, αποτελεί καθήκον. Αναλογιζόμενος λοιπόν τις περιστάσεις, τις δυσκολίες και κάτω από ώριμη σκέψη αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση προς το πρόσωπό μου, να συμμετέχω ως υποψήφιος του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Κορυδαλλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ. Πάντα με γνώμονα την διαρκή ανάγκη να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα, με συνείδηση, σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, στοιχεία που με διέκριναν στην προσωπική μου ζωή αλλά και στην αστυνομική μου καριέρα υπηρετώντας 30 χρόνια από την βάση της Αστυνομίας στην υπηρεσία του πολίτη την Άμεση Δράση.
-Μετά τις εκλογές δημιουργούμε έναν νέο «ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», χωρίς να «αποδομούμε» το χθες, αλλά οικοδομώντας πάνω σε αυτόν με ρεαλισμό, εντιμότητα, συνέπεια και γνώσης των προβλημάτων, αναγκών του τόπου και των συμπολιτών μας, διαχωρίζοντας επιτέλους κάθε κομματικό όριο.
-Μετά τις εκλογές δημιουργούμε τον Κορυδαλλό του ΟΡΑΜΑΤΟΣ και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ μακριά από αρνητικές αντιλήψεις και με προτάσεις που όχι μόνο θα τον αναβαθμίσουν αλλά θα τον καταστήσουν πρωταγωνιστή στον Πειραιά. Μετά τις εκλογές προσμένουμε ΟΛΟΙ έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μας.


Με εκτίμηση,
Σκουλικαρίτης Παναγιώτης.