Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κατήφορος στη λειτουργία του Δήμου δεν έχει τέλος! Για άλλη μια φορά αναδείχθηκε ότι η Διοίκηση δεν σέβεται τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τον ρόλο των παρατάξεων.
Η αντιδημοκρατικότητα, η αλαζονεία, η ειρωνεία κι η έλλειψη σεβασμού του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και της ομάδας των έμπιστών του, αποκαλύφθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -στις 5/12/16- της πόλης μας.
Για άλλη μια φορά με το «alter ego» του, με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του εντεταλμένου συμβούλου του, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, έκαναν τα πάντα, ώστε να μην συζητηθεί θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε το πρόβλημα στα λατομεία και τα προβλήματα του Σχιστού Κορυδαλλού.
Γιατί άραγε; Τι θέλουν να αποφύγουν;
Στην αντιδημοκρατική αυτή στάση του εναντιώθηκε η παράταξή μας «Δήμος για Όλους» και οι παρατάξεις « Πάμε Αλλιώς» και ο «Κορυδαλλός- Πρώτη  Πόλη». Αποχωρήσαμε ως διαμαρτυρία από την συνεδρίαση κάνοντας σαφές, ότι αυτές οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, όχι μόνο δεν περνούν, αλλά δε θα μένουν κι αναπάντητες.
Οι πολίτες του Κορυδαλλού γνωρίζουν τι συμβαίνει στην πόλη. Ιδιαίτερα οι συμπολίτες μας, του Σχιστού και του Άνω Κορυδαλλού, συνειδητοποίησαν την παντελή απουσία του Δημάρχου κ. Σταύρου Κασιμάτη και τις ψεύτικες υποσχέσεις του.
Δίχως κανένα όραμα για την πόλη, δίχως ψυχικές αντοχές να διεκδικήσει, όσα δικαιούται ο Κορυδαλλός, καταφεύγει τώρα καθημερινά σε ένα και όλο πιο ολισθηρό και αντιδημοκρατικό κατήφορο, επιχειρώντας ακόμη να φιμώσει, να απαξιώσει και να υποβαθμίσει σημαντικούς θεσμούς, όπως το Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτι που κανένας άλλος προηγούμενος εκλεγμένος Δήμαρχος στη μακρά ιστορία του Κορυδαλλού δεν είχε πράξει.
Αντιθέτως, όλοι ανεξαιρέτως αγωνίστηκαν και συνέβαλαν να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο πεδίο σύνθεσης, ενότητας, ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατίας.
Αξίες για τις οποίες ο «Δήμος για Όλους» και ο επικεφαλής του Γιώργος Δημόπουλος θα συνεχίσει να μάχεται και να υπερασπίζεται ενάντια σε κάθε αλαζονική και προσωποκεντρική εξουσία.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ