Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΝΙΕΣΤΡΗ


"Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Δημόπουλου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στον Ενωτικό Συνδυασμό "Δήμος για όλους".
Ως Πλοίαρχος Ε.Ν. και ως Προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Αετός Κορυδαλλού και της Εθνικής Αποστολής του YOSHUDOKAI KOBUJUTSU KARATE, η ευαισθησία, η αγάπη, το ενδιαφέρον αλλά και η υπευθυνότητα που πρέπει να έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και τον Δήμο μας πάντα αποτελούσαν βασικές μου προτεραιότητες.
Στο πρόσωπο του αξιότιμου υποψηφίου Δημάρχου Δημόπουλου Γιώργου διέκρινα βασικές αλλά και ξεχασμένες αξίες για πολλούς, όπως ειλικρίνεια, ταπεινότητα αλλά και όραμα για δημιουργία ενός "Δήμου για όλους".
Αυτό ήταν η αφορμή να δεχτώ την πρόταση του κ. Δημόπουλου, για να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε το όραμα μας στόχο και πραγματικότητα.
Είμαι ο Ιωάννης Μνιέστρης πατέρας τριών παιδιών και είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Ενωτικό Συνδυασμό "Δήμος για όλους" με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο."

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Μνιέστρης