Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ



Αγαπητοί φίλες και φίλοι 
Έχω γεννηθεί και ζω στον Κορυδαλλό και προσφέρω για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες μου από την θέση του υποδιευθυντή στο ΕΠΑΛ - 6ο Εργαστηριακό Κέντρο Α΄ Πειραιά (Κορυδαλλού) καθώς και από την θέση αιρετού εκπρόσωπου των καθηγητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Κορυδαλλού (Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά).
Καθημερινά διαπιστώνω , εγώ και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας ότι πλέον υπάρχει στασιμότητα στις λύσεις των προβλημάτων, απραξία, αδιαφορία στα κοινά, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της Πόλης μας. Έτσι δεν υπάρχει προοπτική για μια πόλη σύγχρονη , φιλική, ισότιμη για όλους τους πολίτες.
Αποφάσισα λοιπόν να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για την αλλαγή στον Δήμο, για να θωρακίσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες, τους θεσμούς που έχουν να κάνουν με τις λειτουργίες του Δήμου, την σωστή διαχείριση των οικονομικών, την καθημερινή ζωή των πολιτών, την σωστή λειτουργία των σχολείων των οποίων τα προβλήματα θεωρώ ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι χάρη στην πολύχρονη υπηρεσία μου σε αυτά και για μια πόλη που αξίζει για μας και τα παιδιά μας.
Θα συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης "Δήμος για Όλους".
Ο Γιώργος Δημόπουλος στην πολύχρονη διαδρομή του έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος βαθύτατα Δημοκρατικός, με κύρος, ικανότητα, γνώσεις και αγώνες για διαφάνεια και αξιοκρατία.
Πρέπει ο Κορυδαλλός να προχωρήσει εμπρός για μας και τα παιδιά μας για μια πόλη σύγχρονη, αξιοκρατική και ισότιμη για όλους τους πολίτες της. Μια πόλη που δεν θα αφήνει καμία ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη (π.χ. ανάπτυξη, ΜΕΤΡΟ, παιδεία κλπ).

Αναστασόπουλος Σ. Κωνσταντίνος
Εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ-6ο ΕΚ Κορυδαλλού
Οργανωτικός Γραμματέας Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά 
(Σχολεία Κορυδαλλού)