Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΟΥΓΙΟΥΡΗ



"Η ιστορία του Κορυδαλλού ξεκινά από το 1922.Τότε μετά από μια τρομακτική καταστροφή και γενοκτονία που υπέστη ο Ελληνισμός στη γη της Μικράς Ασίας, εκατοντάδες χιλιάδες ομογενείς πρόσφυγες βρήκαν καταφύγιο στα ελεύθερα Ελληνικά εδάφη.Για πρώτη φορά κάτω από την πίεση του προσφυγικού προβλήματος οι κυβερνήσεις υποχρεώθηκαν να απαλλοτριώσουν εκτάσεις.

Στην πραγματικότητα ξεκινά η ιστορία του δήμου μας.
Και όπως η ιστορία μιας πατρίδας που οι πιο πολλές σελίδες της χρειάστηκαν να γραφτούν με αίμα, αποτελεί παντοτινό κίνητρο για εθνική αξιοπρέπεια, πατριωτισμό και λαϊκή ομοψυχία, έτσι και η ιστορία ενός τόπου που γράφτηκε με τους ειρηνικούς αγώνες, το μόχθο και τον ιδρώτα των ανθρώπων του γίνεται παράδειγμα, ιστορικό χρέος και μαζί κίνητρο δημιουργίας για τους νεότερους. Με το πέρασμα του χρόνου ο Κορυδαλλός έγινε μια σύγχρονη πόλη την οποία διοίκησαν πολλοί δήμαρχοι. 

Εγώ όμως έρχομαι στον Δήμαρχο του αύριο: θα πρέπει να είναι κάποιος που να μην υπόσχεται πολλά, να είναι εντός ελληνικής πραγματικότητας δίπλα στον δημότη και να είναι προσηλωμένος πάνω από όλα σε πραγματοποιήσιμους στόχους.

Η επιλογή δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι δύσκολη για τους δημότες, όμως με την πείρα και την ωριμότητα του παρελθόντος θα πρέπει να ψηφίσουν με σύνεση. Οι εποχές που επιτρέπονταν τα λάθη πέρασαν ανεπιστρεπτί.

"ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ"

ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ" ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ."

Με εκτίμηση,
Κυριάκος Χουγιούρης
Ειδικός Παθολόγος
Ιατρός στο Κατάστημα Κράτησης Φυλακών Κορυδαλλού