Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ



Για σχεδόν μια τριακονταετία δαπανούμαι στην υπηρεσία της δημόσιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού, υπηρετώντας τις ανάγκες της ως εκπαιδευτικός, υποδιευθυντής και διευθυντής στα σχολεία της. Επίσης έχω υπηρετήσει τις γενικότερες ανάγκες διαχείρισης του εκπαιδευτικού έργου και εκπροσώπησης των συναδέλφων μου ως μέλος της Δ.Ε.Π και της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας αφενός και αφετέρου ως αιρετός στην Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά (Κορυδαλλού). 

Από αυτήν την πολύχρονη εμπειρία και δράση κολακεύομαι να θεωρώ ότι απέκτησα την πληρέστερη δυνατή εικόνα τόσο των προβλημάτων της εκπαίδευσης όσο και της δυναμικής των τρόπων αντιμετώπισής τους. 
Συνεπής με την συνολική στάση ζωής μου που έχει ως πυρήνα της την προσφορά στους άλλους, επιθυμώ να μεταφέρω όλα αυτά που έμαθα και υπηρετώ μέχρι σήμερα προς όφελος των Κορυδαλλιωτών. Γι’ αυτό στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του μηνός Μαΐου 2019 εκτίθεμαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος για όλους» με επικεφαλής τον Γιώργο Δημόπουλο.

Ο Γιώργος Δημόπουλος είναι ένας δοκιμασμένος στο δημόσιο βίο υποψήφιος, που διακρίνεται για την εμπειρία, την εντιμότητα, την αγωνιστικότητα και το δημοκρατικό του ήθος, αρετές που τον καθιστούν ιδανικό στο να προσφέρει την αναγκαία καθαρή ματιά και αποφασιστική δράση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων του Κορυδαλλού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Διευθυντής του 6ου Ε.Κ. Α’ Πειραιά (Κορυδαλλού)