Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


"Αλλάζουμε σελίδα με νέους ορίζοντες για την αναβάθμιση της πόλης μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με υποψήφιους συμπολίτες μας, με διάθεση προσφοράς και έργου.

Στηρίζω, συμμετέχω στον Ενωτικό Συνδυασμό «Δήμος για όλους» με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Δημόπουλο, διακεκριμένη προσωπικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με βαθιά γνώση της πόλης και του Αυτοδιοικητικού γίγνεσθαι, με πείρα, έμπνευση, σθένος, τόλμη, θέληση και αγάπη για τον Κορυδαλλό. Που ξέρει μαζί με τους υποψήφιους συνεργάτες του τι πρέπει να κάνει, χωρίς πειραματισμούς, καθυστερήσεις, να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά προγράμματα και όχι μόνο, εκατομμυρίων ευρώ χρησιμοποιώντας τα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Καιρός να αλλάξουμε σελίδα, διότι η σημερινή ανεπαρκής (κουρασμένη) Δημοτική αρχή αδυνατεί να τα διεκδικήσει και να τα απορροφήσει, επικαλούμενη διαρκώς την οικονομική κρίση ως άλλοθι για τις αδυναμίες της και την αδράνειά της.
Πρέπει στη πόλη μας να επανέλθουν η τάξη, η ασφάλεια, να αξιοποιηθούν άμεσα όλα τα οικόπεδα και υποδομές, για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, το περιβάλλον. Γνωριζόμαστε, ήμουν κι είμαι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ κι επί πολλά χρόνια Α’ γραμματέας του. Περήφανος για την προσφορά μου στα κοινά της πόλης, 18 έτη υπηρέτησα ως τεχνικός προϊστάμενος των τεχνικών συνεργείων και όχι μόνο.
Συνεχίζουμε σε μία νέα προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης, διορατική, που θα λογαριάζει, το σήμερα και θα εξασφαλίζει το αύριο, προσαρμοσμένο στην ανάγκη
των κατοίκων.
Δεν αρκεί η ανατροπή της ανεπαρκούς, κουρασμένης, παλαιοκομματικής Δημοτικής αρχής που το μόνο που τους ενώνει είναι η επί μακρόν παραμονή τους στη καρέκλα.
Σας καλώ να βάλουμε όλοι στην άκρη προσωπικές εμπάθειες, συμπάθειες, πικρίες, συναισθηματισμούς ή ιδιοτέλειες και να στηρίξουμε την αναβάθμιση της πόλης μας το "Κολωνάκι του Πειραιά", με τον Ενωτικό Συνδυασμό «Δήμος για όλους»."

Με εκτίμηση,
Ο Α΄ Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού
Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σπηλιωτόπουλος