Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Μοσχονά Δώρας



26/4/2014

Αγαπητοί συνδημότες,
Στην προσπάθειά μου να δώσω στον τόπο μου το καλύτερο δυνατό που του αξίζει στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμος Για Όλους και τον υποψήφιο δήμαρχο Κορυδαλλού Γιώργο Δημόπουλο ώστε να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη κοινή προσπάθεια, γιατί δεν αρκεί να εντοπίζουμε τα προβλήματα αλλά κυρίως να διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να τα διορθώσουμε.
Πιστεύω πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μόνο μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας και την πόλη μας, στηρίζω τους ανθρώπους που δεν υπόσχονται τα πάντα, αλλά μπορούν και θέλουν πάντα να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο τους.
Χρειάζεται να λάβουμε πρωτοβουλίες και να εργασθούμε  με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αφήνοντας πίσω τα κατεστημένα που μας θέλουν σιωπηλούς, αμέτοχους και παθητικούς δέκτες των δυσμενών καταστάσεων.
Σε καλώ λοιπόν να επιλέξεις σε αυτές τις εκλογές ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και ιδέες να υλοποιήσουν, ας βάλουμε τέλος σε κουρασμένες ηγεσίες και ψεύτικα μεγάλα λόγια.

ΜΟΣΧΟΝΑ ΔΩΡΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Υπάλληλος ΕΛΤΑ