Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εκδήλωση κ. Δήμου Βαρβάρας στις "Πλειάδες"







26/04/2014

Εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη για τα σημερινά δεδομένα ήταν η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε εχθές η κ. Δήμου Βαρβάρα στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Κορυδαλλού.
Στην κατάμεστη αίθουσα η κ. Δήμου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που ανελλιπώς την στηρίζει εδώ και χρόνια, ευχαρίστησε τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Δημόπουλο, που της ενέπνευσε το ζήλο να θέσει για άλλη μια φορά τον εαυτό της, ως υποψήφια με τον Ενωτικό Συνδυασμό «Δήμος για Όλους», καθώς εκτίμησε σε αυτόν την τεχνογνωσία , την εμπειρία και το ήθος του.
Ως πρώην Δημοτική σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, ανέφερε πως προτεραιότητά της ανέκαθεν ήταν και είναι, η προαγωγή μιας κοινωνικής πολιτικής  προς όφελος των δημοτών , για αυτό εργάστηκε στο παρελθόν και αυτό θα υποστηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και στο μέλλον.
Κατόπιν στο βήμα καλέστηκε ο Πρόεδρος των Κωφών Πειραιώς & Νήσων κ. Πρέντζας Παναγιώτης, που εντυπωσίασε με το λιτό, αλλά ουσιαστικό λόγο του. Δήλωσε, επίσης, πως  με συνοδοιπόρο την  κ. Βαρβάρα Δήμου στους αγώνες του Συλλόγου Κωφών, αποφάσισε να είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Δήμο για Όλους», με την πεποίθηση πως στο πρόσωπο του Γιώργου Δημόπουλου βρήκε πρώτα από όλα έναν άνθρωπο που νοιάζεται πραγματικά για τον Σύλλογο των Κωφών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες τους και αυτά πρόκειται κι ο ίδιος να υπερασπιστεί με την υποψηφιότητα και τη δράση του.
Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Δημόπουλος που εξήρε την σοβαρότητα , την εντιμότητα και την ακεραιότητα της κ. Δήμου σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία της και τόνισε πως αποτελεί ένα εξαίρετο στέλεχος του Συνδυασμού τόσο εκείνη, όσο και ο κ. Πρέντζας Παναγιώτης  που πάντα πρεσβεύει και αγωνίζεται αταλάντευτα για το συμφέρον του Συλλόγου που εκπροσωπεί.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης  Πειραιά  κ. Στέφανος Χρήστου που με την σειρά του μίλησε ιδιαίτερα επαινετικά για την υποψηφιότητα της κ. Δήμου και κάλεσε τον κόσμο να τιμήσει με την επιλογή του πρόσωπα με τέτοιο ήθος κι εντιμότητα, όπως η κ. Δήμου, ο κ. Πρέντζας και ο Γιώργος Δημόπουλος.
Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με τραγούδια που ερμήνευσε η Κατερίνα Αναστασιάδου , παλιό μέλος της ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης των Νέων που είχε δημιουργηθεί με την πρωτοβουλία της κ. Δήμου.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ